…13 Καρατέκα του Shidokan Shirasagi Dojo Athens ταξιδέψαμε το καλοκαίρι στην Οκινάουα, εκεί που το Καράτε είναι τρόπος ζωής και βίωμα.

Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μεγάλους Δασκάλους του Shidokan Shorinryu, να παρακολουθήσουμε τα σεμινάριά τους και να πάρουμε μέρος στο πρώτο παραδοσιακό διεθνές Okinawa Karate Tournament. Με μεγάλη συγκίνηση επισκεφθήκαμε το ιστορικό Shidokan Hombu Dojo και εξασκήθηκαμε υπό την επίβλεψη μεγάλων Δασκάλων του συστήματός μας. Ήτανε μια τεράστια “Budo εμπειρία” που σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε ποτέ! Το ταξίδι αυτό για όλους εμάς που ζήσαμε την εμπειρία, μας παροτρύνει για περισσότερη αφοσίωση στο Καράτεντό και ακόμα σκληρότερη Άσκηση !
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δάσκαλό μου Sensei Joachim Laupp 9. Dan Hanshi ! Χωρίς την Διδασκαλία και την καθοδήγηση του δεν θα είχα ποτέ την ευκαιρία να γνωρίσω την αυθεντική Παραδοσιακή Άσκηση και να βαδίσω τον “Δρόμο” του υψηλού ιδεώδους του Καράτεντό !… Ευχαριστώ επίσης τους μαθητές μου που με συνόδεψαν στην Οκινάουα και με κάνανε περήφανο με την παρουσία τους!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment